Kinderkamers blauw vs roze

de Kinderkamers

Maud

Doorgaans trek je bij het samenstellen van de kinderkamer van je eerste kind de registers toch wel volledig open. Alles is nieuw en leuk, de sky is the limit en je kan je niet voorstellen dat daar ooit nog iets overheen gaat.


Tot nr 2 zich aandient en je merkt dat je toch iets 'praktischer' bent geworden en dat sommige dingen 'niet meer zo nodig hoeven'.

Om dat nu tegen te gaan heb ik de decoupeerzaag gepakt en voor Cas een halve dierentuin uit staan zagen. Tsja...het moest uit de lengte of de breedte komen.

Cas


Cas

Cas is een Walesche jongensnaam.

De betekenis van de naam is 'naam van legendes' of 'schatbewaarder'.


Cas kan een verkorting zijn van zowel Casper als Lucas en Casper (of Caspar) was een van de Drie Wijzen uit het Oosten. Lucas is een verkorting van Lucanus met als betekenis "bewoner van Lucanië".Nog meer 'Cassen'


Een CAS-nummer is een unieke numerieke identifier voor chemische elementen (leek me vrij toepasselijk).CAS International (Comité Anti Stierenvechten) is de grootste organisatie ter wereld die zich exclusief richt op het bestrijden van het stierenvechten.De Centrale Archief Informatiedienst

(de CAS) is een facilitair bedrijf op

het terrein van informatie- en archiefbeheer.Tip!


Voor de allermooiste verwensingen

in 'kaart-vorm', ga naar www.someecards.com

de Wieg

In de familie Duijvelshoff is al vele generaties een wieg in omloop die bij elke geboorte doorgegeven wordt. Hierin hebben mijn vader, tante, ikzelf, mijn beide nichtjes en als laatste onze dochter Maud, ook gelegen.
Ik vermoed dat Cas voorlopig de laatste zal zijn voor de komende 20 á 30 jaar.

© 2011 Duijvelsch Design