Suzuki GSX-R 750 K8 Nee, meer letters hadden ze niet...

Als klein jongetje van een jaar of 8 heb ik mezelf beloofd ooit nog eens een nieuwe motor te kopen. Na een aantal 2e-, 3e- en 4e-hands fietsen te hebben versleten kwam er vorig jaar een klein gaatje in de begroting en nadat ik mijn financieel adviseur (lees: Ingrid) eens lief had aangekeken, bleek er inderdaad ruimte voor deze (jongens)droom op 2 wielen.

Na in de kou te zijn gezet door de plaatselijke dealer in Barendrecht stuitte ik bij toeval op Hoegee Motoren in Giessen. We zouden bij mijn schoonouders langsgaan op de camping in Cromvoirt en een korte blik op de routeplanner leerde ons dat Giessen op de route daarnaartoe ligt.

Na uiterst hartelijk te zijn ontvangen hebben we een afspraak voor een proefrit gemaakt en na een ochtendje toeren was ik eruit! Dit ging 'm worden! Meteen het papierwerk in orde gemaakt en het lange wachten kon beginnen ('lang' is hier betrekkelijk, want het 'wachten' duurde toch al snel een week of twee. Nou nou...).De 'proefrit-fiets' (een 600, maar die is ook bloedsnel).


Twee weken later achterop Jeffrey's Yamaha R1 met een bloedgang naar Giessen om mijn nieuwe kindje op te halen. Toch kriebels in mijn buik (het maakt niet uit niet uit hoe oud je bent) toen ik 'm startte, die eigenlijk pas verdwenen toen ik bij Gorinchem de brug over ging ('Inhouden! Niet teveel toeren maken! Hij moet nog ingereden worden! Schakelen! Rustig!' moet je bijna hardop tegen jezelf blijven zeggen).

Sindsdien refereer ik naar de Soes als 'mijn kindje'. Nu we Maud en Cas hebben is dit kindje wel op de tweede plaats komen te staan, maar volgens mij weet 'ze' dat toch niet.De 750 (en een achterlicht van een 1000, maar die foto is zo mooi).

Links


www.suzuki.nl

www.gixxer.com

www.gsx-r.eu


www.hoegeetech.com

www.hoegeesuzukiteam.com


Hoegee Motoren

Ambachtstraat 5a

4283 JD Giessen

tel 0183 441 221

fax 0183 441 743


Cas

Cas is een Walesche jongensnaam.

De betekenis van de naam is 'naam van legendes' of 'schatbewaarder'.


Cas kan een verkorting zijn van zowel Casper als Lucas en Casper (of Caspar) was een van de Drie Wijzen uit het Oosten. Lucas is een verkorting van Lucanus met als betekenis "bewoner van Lucanië".Nog meer 'Cassen'


Een CAS-nummer is een unieke numerieke identifier voor chemische elementen (leek me vrij toepasselijk).CAS International (Comité Anti Stierenvechten) is de grootste organisatie ter wereld die zich exclusief richt op het bestrijden van het stierenvechten.De Centrale Archief Informatiedienst

(de CAS) is een facilitair bedrijf op

het terrein van informatie- en archiefbeheer.Tip!


Voor de allermooiste verwensingen

in 'kaart-vorm', ga naar www.someecards.com

Idee

Om Maud zo snel mogelijk 'aan de motor' te krijgen is dit misschien een idee:

Gewoon een paar spuitbussen met roze verf en dan zeggen dat het de motor van Barbie is.


Voor een goede 'herrie-stopper' heben we ook al gezorgd. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met een beetje indoctrinatie. En dan wel met een 'dB-killer' in stijl, natuurlijk.
© 2011 Duijvelsch Design