Header
Home sweet home Van weiland naar stekkie...

Op 12 juli 2007 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis in Barendrecht. Daarna brak een periode aan van 4 maanden klussen en laten klussen. Elektriciteit omleggen, radiatoren verplaatsen, convectorput zagen, stucen, tegelen, schilderen en vloeren leggen; we hebben het geweten. 19 oktober kwam voor ons de verlossing: toen zijn we verhuisd van het kleine ex-ouderenflatje (wat inmiddels anti-kraak was geworden) waar we een half jaar gewoond hebben (we konden onze flat snel verkopen op voorwaarde dat de nieuwe bewoner er meteen in zou kunnen) naar het (zoals we het noemden) 'grote-mensenhuis'.


Cas

Cas is een Walesche jongensnaam.

De betekenis van de naam is 'naam van legendes' of 'schatbewaarder'.


Cas kan een verkorting zijn van zowel Casper als Lucas en Casper (of Caspar) was een van de Drie Wijzen uit het Oosten. Lucas is een verkorting van Lucanus met als betekenis "bewoner van Lucanië".Nog meer 'Cassen'


Een CAS-nummer is een unieke numerieke identifier voor chemische elementen (leek me vrij toepasselijk).CAS International (Comité Anti Stierenvechten) is de grootste organisatie ter wereld die zich exclusief richt op het bestrijden van het stierenvechten.De Centrale Archief Informatiedienst

(de CAS) is een facilitair bedrijf op

het terrein van informatie- en archiefbeheer.Tip!


Voor de allermooiste verwensingen

in 'kaart-vorm', ga naar www.someecards.com

Geestelijke nood

Bij elke grote klus, of dat nu privé of zakelijk is, kom je wel eens op een dood punt. Zo'n uitzichtloos moment waarop je denkt: gaat dit allemaal nog wel goedkomen?


Dat punt hadden wij bereikt toen de neef van Ingrid, Dennis, bij ons kwam stucen.
Dennis stucte met zo'n Brabantse levendigheid dat we soms het gevoel hadden dat de voor- en achtertuin ook werden meegespachteld.
Maar... Nu lijkt het alsof Dennis er niets van bakte. Integendeel!!! Zeker het schuurplafond in de woonkamer....RESPECT! En ook de rest van het huist staat piekfijn in de pleister. Dennis (en Bas natuurlijk ook) enorm bedankt!!!

© 2011 Duijvelsch Design